Gratis cadeauverpakking | Gratis verzending vanaf €60,- | Verzending binnen 1-3 dagen*.

Zilveren Armbanden voor Mama

Ben jij opzoek naar het een unieke zilveren armband? Hier vind je een prachtig assortiment voor zo'n bijzonder moment. Geef je armband een diepe persoonlijke betekenis door een initiaalbedel toe te voegen en match hem met je Mini. Ben jij opzoek naar een uniek zilveren armband voor Mama? Hier vind je een prachtig assortiment voor zo'n bijzonder zilveren Mama sieraad. 

De zilveren Mama armbanden zijn met de hand gemaakt, hypoallergeen en verkleuren niet. Maak je armband voor Mama extra persoonlijk door een initiaal bedel toe te voegen. Deze wordt gratis voor jou gegraveerd.  Alle zilveren Mama armbanden zijn te matchen met de zilveren baby armbanden en zilveren kinderarmbanden.

 

Bij Bella Fleur Design zijn alle zilveren Mama armbanden van hoogwaardige kwaliteit, zeer betaalbaar en veilig.  Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Sterling Silver 925 en half edelstenen. Zo heb je heel lang plezier van de prachtige zilveren armbanden!

 

De zilveren armbanden voor Mama van Bella Fleur Design zijn het perfecte kraamcadeau, verjaardagscadeau, moederdagcadeau, kerstcadeau, valentijnscadeau, doopgeschenk of om zomaar cadeau te geven. Het wordt mooi voor je verpakt en snel verzonden. 

*Gepersonaliseerde sieraden 7-14 dagen levertijd.