Gratis cadeauverpakking | Gratis verzending vanaf €60,- | Verzending binnen 1-3 dagen*.

Gouden Armbanden voor Mama

Ben jij opzoek naar het een unieke gouden armband? Hier vind je een prachtig assortiment voor zo'n bijzonder moment. Geef je armband een diepe persoonlijke betekenis door een initiaalbedel toe te voegen en match hem met je Mini. Ben jij opzoek naar een unieke gouden armbandje voor je Mama? Hier vind je een prachtig assortiment voor zo'n bijzonder gouden Mama sieraad

De gouden armbanden voor Mamazijn met de hand gemaakt, hypoallergeen en verkleuren niet. Maak je gouden armband extra persoonlijk door een initiaal bedel toe te voegen. Deze wordt gratis voor jou gegraveerd.  Alle gouden armbanden voor Mama zijn te matchen met de gouden baby armbanden en gouden kinderarmbanden.

 

Bij Bella Fleur Design zijn alle gouden armbanden van hoogwaardige kwaliteit, zeer betaalbaar en veilig.  Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Gold Filled 14K en half edelstenen. Zo heb je heel lang plezier van de prachtig gouden armband voor Mama!

 

De gouden armbanden voor Mama van Bella Fleur Design zijn het perfecte kraamcadeau, verjaardagscadeau, moederdagcadeau, kerstcadeau, valentijnscadeau, doopgeschenk of om zomaar cadeau te geven. Het wordt mooi voor je verpakt en snel verzonden. 

*Gepersonaliseerde sieraden 7-14 dagen levertijd.