Gratis cadeauverpakking | Gratis verzending vanaf €50,- | Verzending binnen 1-3 dagen.

Disclaimer

Bella Fleur Design (KVK:83676651 ), verleent u hierbij toegang tot www.bellafleurdesign.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Bella Fleur Design behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

De informatie op deze website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Bella Fleur Design.

 

Beperkte aansprakelijkheid
Bella Fleur Design spant zich in om de inhoud van www.bellafleurdesign.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.bellafleurdesign.nl aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van www.bellafleurdesign.nl. In het bijzonder zijn alle prijzen op www.bellafleurdesign.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

 

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze producten (zoals beelden, logo en teksten) liggen bij www.bellafleurdesign.nl. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.